Onze missie

Bijdragen aan successen van zelfstandige zonder personeel (‘ZZP’).

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn niet de ouderwetse boekhouder waar je alleen met papieren bonnen/facturen terecht kan, die nauwelijks contact met je heeft, er alleen voor zorgt dat je belastingaangiften tijdig worden ingediend en jou behandelt als een nummer. Wij zijn de moderne boekhouder die alles digitaal doet, waar je 24/7 contact mee kunt hebben en die met jou meedenkt in het belang van jouw onderneming. Je hebt altijd toegang tot jouw boekhouding via de app of via het internet. Heb je vragen of zit je ergens mee? Dan kan je een bericht achter laten via de app of via je online dashboard. Uiteraard kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen of via de e-mail. 

Ons teller begint niet gelijk te lopen zodra jij contact met ons opneemt. Wij geloven dat als jij een goede ervaring met ons hebt, en jij straks groeit als ZZP, dan zullen wij met jou meegroeien. Dat is het stukje service wat wij jou beloven.

Ervaar de moderne boekhouder voor ZZP en wordt klant van deboekhoudervoorzzp! 

Wie bedienen wij?

Zoals ons naam dat al weergeeft, ligt onze focus op zelfstandige zonder personeel (‘ZZP’). In de afgelopen jaren is het aantal ZZP in Nederland voortdurend gestegen. Wij merken dat er vanuit ZZP’ers een steeds grotere vraag is naar boekhouders. Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van de administratie is dat het een hoop tijd scheelt. Tijd die ZZP’ers beter kunnen besteden aan het daadwerkelijke ondernemen.

Wie zijn wij?

Deboekhoudervoorzzp is een bedrijf dat ervaring heeft met (inter)nationale klanten. Van ZZP in de horeca, in de bouw, in de IT sector, dropshippers, maar ook klanten die in vastgoed of private equity investeren. Doordat wij met de nieuwste systemen werken, kunnen wij als boekhouder ervoor zorgen dat jij als ZZP (bijna) geen tijd meer kwijt bent aan jouw administratie. Wij doen (bijna) alles digitaal en zorgen voor een papierloze kantoor. Op deze manier dragen wij ons steentje bij het milieu.

Klant worden?